0
Answered

Configuration Issue.

DEADMEATO 3 years ago • updated 3 years ago 2

I believe there is something wrong with my account, i have upgraded my Smoky and hunter but when I start playing the behave as if M0 and no matter how many times i shoot other tank, they do not get destroyed. so have to close and restart . As some point i do get that impact and speed. can you please check my account.


2nd> no matter how many times I click on the link to send me the verification email to verify mt email ID. i do not get one. I changed the email still didnt get it. not in SPAM or bulk folder as well. my email is OLD: [removed], changed to

[removed]

Answer

Answer
Answered

You can make a new email address and contact help@tankionline.com asking them to change the current email address linked to your account to a new one.


About the issue with Smoky, there's no known bug that makes M1 behave as M0. It's normal if you didn't feel much difference, as the change in parameters wasn't so big and noticeable.

Answer
Answered

You can make a new email address and contact help@tankionline.com asking them to change the current email address linked to your account to a new one.


About the issue with Smoky, there's no known bug that makes M1 behave as M0. It's normal if you didn't feel much difference, as the change in parameters wasn't so big and noticeable.

Appreciate your response Adequacy,

I do understand and agree with you that the changes are not much. Mt Hunter and Smoky both behave like this many time. And some time they just go blastic. I mean speed vise and kill vise. As you can see on my account I have only used 1 hull and one turret since he begning. Hence I can notice the differance in drive and impact.