0
Answered

How to fix that problem?

tanshin 2 years ago • updated by Sia (Administrator) 2 years ago 15

How to fix it??

i try all thing i can-

clean history at my internet

and clean things at flash player..

pls help me this problem at my computer at last time...

(maybe a 2 mounth but tanki work sometimes..)

Thanks,

tanshin

Answer

+1
Answer

I recommend you to use Firefox or Standalone flash player.

i play just at chrome and at internet explorer this problem again..

and if i play at internet explorer*

i play 99% chrome

1% explorer

+1
Answer

I recommend you to use Firefox or Standalone flash player.

i download now Firefox an tanki work! thanks you!

if this problem keep at Firefox i write that here.

im sorry. at first time i use tanki at Firefox-that work BUT

when i click on map-to joined battle,was a messege "re enter the game"

and after that problem back.

any ideas?

Cookies at Firfox are on ^ ...

I Delete Firefox now-same problem.

i need help! :/

+1

Listen Tanshin, I think your internet connection is a bit slow, when you load a map the very first time, it takes some extra time to load cache(depends on your internet bandwidth). And if it is taking more than 5 minutes to load it's cache, well you'll be kicked out from the battle due to inactivity. Just try again 3-5 times. If it doesn't work, try the Standalone flash player, it is simple to use and requires less processing power.

well with my experience if i try 20 times it doesnt work..

that work maybe 22-3 at day..

if i download Standalone flash player i need to do something special

(delete my flash player or idk what.)?

+1

You don't have do anything special, just download the standalone flash player, and run. Simple!

oh and that problem doesnt was all time..

idk to say when it started..

i download Standalone flah player now and same problem...

clipboard-image-marker

i think it becuse most phones at my house on the wi-fi connection.

am i right?

+1

Most likely, disconnect all other devices and try again.